Betalen

U bent hier: Home » Informatie » Betalen

Online betalen

U heeft de mogelijkheid om met iDEAL te betalen of met creditcard. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard

Online kunt u ook gebruik maken van de volgende creditcards VISA en Mastercard. Bij creditcard betalingen dient u zelf de transactiekosten te betalen. De transactiekosten bedragen 2 % van het te betalen bedrag per transactie (aanbetaling of restbetaling). Deze kosten worden niet terugbetaald, ook niet bij annuleren of wijzigen welke vorm dan ook van uw reis.

Overige betaalmogelijkheden

Tijdens kantooruren van Pragema Travel & Insurance bv te Rotterdam kunt u uw geboekte reis ook betalen met PIN of creditcard (VISA en Mastercard). In geval van creditcard wordt u 2 % transactiekosten in rekening gebracht. Te allen tijde kunt u uw betaling ook direct uitvoeren via uw eigen bank (overschrijving of internetbankieren).